Relatie ringen

Ga naar www.adobe.nl en download daar de Flash Player om deze website goed te kunnen zien.
 
 
 
 
 
 
 
     
  Relatie ringen van Weidner-Germany en Eclat

Ringen

In onze collectie voeren wij de merken Weidner-Germany en Eclat. Beide met hun eigen specifieke uitstraling, echter ook beide met een zeer hoog kwaliteits niveau.

 
   

Weidner-Germany

Weidner-Germany heeft ringen in alle mogelijke uitvoeringen, breedtes en met of zonder diamant. Basisringen in geel, wit of rood goud. Bicolor ringen in geel/wit, geel/rood of wit/rood, u zegt het maar. Tricolor ringen geel/wit/rood. Een ander instrument om je relatiering een eigen uitstraling te geven is d.m.v. diamant. Diamant komt steeds vaker voor in relatieringen. Ook hierin zoveel verschillende mogelijkheden zowel in slijpvorm als in zetwijze dat u dit gewoon in het echt moet zien "schitteren". Bovendien; een levenslange verzekering tegen verlies of diefstal aangeboden door uw juwelier en Weidner-Germany!
Kijk voor meer informatie op: www.weidner-trauringe.de.

Ringen van Weidner-Germany
   

Eclat

Ons "huismerk" op het gebied van diamant sieraden is in 2003 ook met een collectie relatieringen gekomen. Een wat exclusievere collectie, veelal met diamant in diverse uitvoeringen. Alle diamanten, zowel van Weidner-Germany als Eclat, worden gecertificeerd geleverd en worden jaarlijks voor u gecontroleerd en schoongemaakt even als dat de ringen voor u worden gepolijst.
Kijk voor meer informatie op: www.eclat.nl.

Ringen van Eclat
 
     
  © 2005 Juwelier Pijpers Nijkerk | Lees onze copyright & disclaimer. | Digiplek webdesign Nijkerk | Sitemap  
       
   

     Juwelier Pijpers
     Vetkamp 10
     3861 JP Nijkerk
     T. (033) 2451462
     F. (033) 2463375
     info@juwelierpijpers.nl

     Cadeautip!
     Sieraden Geschenkbon

     Aanbieding!
     Nieuwe collectie is binnen!