Klokken

Ga naar www.adobe.nl en download daar de Flash Player om deze website goed te kunnen zien.
 
 
 
 
 
 
 
     
  Tafelklokken, klokken van mechanisch tot qwartz van kersen, beuken of donker eiken

Wandklokken

In onze winkel is een aanzienlijke collectie klokken gepresenteerd. U vindt bij ons zowel mechanische als quartz klokken.Dit kunnen wand- maar ook tafelklokken zijn. In de wandklokken een ruime verscheidenheid aan modellen en/of materialen, met of zonder slagwerk. Diverse houtsoorten: kersen, beuken, eiken, eiken-patinee, donker eiken, noten maar ook messing of modern met glas en aluminium/rvs. De collectie keuken en kantoorklokken rouleert zeer regelmatig. Ook deze klokken (quartz) kunt u in de meeste uiteenlopende modellen en uitvoeringen krijgen.
www.hermle-clocks.com

 
     

Tafelklokken/pendule

Voor de tafelklokken geldt hetzelfde als voor de wandklokken, namelijk een grote verscheidenheid aan modellen. Met regelmaat hebben wij ook antieke klokken in onze collectie (Friese staartklokken, comtoise klokken). Echter dit is sterk afhankelijk van het aanbod. Mocht u een bepaalde wens hebben laat het ons weten en wij kunnen altijd voor u zoeken.
www.hermle-clocks.com

 
Klassieke tafelklok
   

Wekkers

Wekkers zijn tegenwoordig meestal voorzien van een quartz uurwerk (batterij). In digitaal of analoog met extra functies of alleen met afloop. Wij hebben ook nog een aantal mechanische wekkers in ons assortiment van het bekende merk Peter.


  Wekkers van analoog tot digitaal
   

Weerstations & barometers

Ook voor weerstations bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel klassiek als modern, analoog of digitaal. Met, afhankelijk van het model, vele extra functies.

 
Weerstations; alle soorten en maten van modern tot klassiek en van analoog tot digitaal
 
     
  © 2005 Juwelier Pijpers Nijkerk | Lees onze copyright & disclaimer. | Digiplek webdesign Nijkerk | Sitemap  
       
   

     Juwelier Pijpers
     Vetkamp 10
     3861 JP Nijkerk
     T. (033) 2451462
     F. (033) 2463375
     info@juwelierpijpers.nl

     Cadeautip!
     Sieraden Geschenkbon

     Aanbieding!
     Nieuwe collectie is binnen!