Horloges

Ga naar www.adobe.nl en download daar de Flash Player om deze website goed te kunnen zien.
 
 
 
 
 
 
 
     
  Gouden en titanium horloges van de merken Raymond Weil, Citizen en natuurlijk casio

Citizen

Het bekende merk uit Japan. ´s Werelds grootste uurwerk producent heeft vele varianten in zijn collectie. Van uiterst elegant tot super sportief. Vaak trendsetter i.p.v. trendvolger. Zoals bijvoorbeeld het eerste duikhorloge ter wereld met dieptemeter, de Aqualand. Of een van de eerste merken die met een titanium lijn uitkwam. Uit de Citizen fabrieken komen ook de merken Adecen Vagary. Adec in de lagere prijsklassen Vagary, het mode merk.
www.citizenwatch.nl.


Horloge van Citizen
   

Frédérique Constant

Frédérique Constant horloges kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit, verfijnde uitstraling en het oog voor detail, dat zichtbaar is in de precisie waarmee de horloges ontworpen en geproduceerd worden. Dit oog voor detail is een direct gevolg van de passie die wij hebben voor horloges. Het onderscheidt zit 'm met name in de ontwerpkwaliteit, het materiaalgebruik en het productieproces. Deze factoren zijn grotendeels bepalend voor het succes van ons bedrijf. Ieder Frédérique Constant horloge wordt met de hand in elkaar gezet en ondergaat een zeer streng controle-traject om maximale kwaliteit te kunnen bieden. Verder stelt het continue interne innovatie-proces ons in staat om creatief te zijn en bovendien een buitengewone prijs/kwaliteit verhouding te bieden. De state-of-the-art Frédérique Constant manufacture in Plan-les-Ouates, Genève biedt een aangename en professioneel geoutilleerde werkomgeving voor onze gepassioneerde horlogemakers. Kom langs en aanschouw onze collectie.
www.frederique-constant.com.


Horloge van Frederique Constant
   

Revolo

Ontwerp zelf: met de Revolo configurator kunt u uw eigen horloge ontwerpen en de verschillende uitvoeringen visualiseren voordat u een horloge koopt.
Alleen uw eigen fantasie is de limiet!
www.revolo-watches.com/nl.


Horloge van Revolo
   

Certina

Het Zwitserse merk met de sportieve inslag. Sinds 1888 een van de al oudere, ervaren Zwitserse merken. Bijna alle horloges uit de collectie zijn voorzien van saffier glas (de hardste glassoort in horlogeland op dit moment) en ook is het grootste deel van de collectie zeer goed waterdicht (WR100). Een complete collectie opgebouwd uit diverse lijnen in zowel staal, bicolor als double.
www.certina.com.


Horloge van Certina
   

Prisma

Het alom bekende merk. Al jaren vertegenwoordigt op de Nederlandse markt. Beginnende met een uitgebreide collectie kinderhorloges tot en met zeer chique modellen met saffierglas en alles wat hier tussenin zit.
www.prismahorloges.nl.


Dames en heren horloge van Prisma
   

Casio

Het merk van de digitale horloges. Nog steeds bestaat ca. 90% van de collectie uit digitale of combinatie horloges. Veelal waterdicht, multifunctioneel door de vele extra functies en zeer praktisch in gebruik.
www.jpc.nl/casio/.


Horloge van Casio
   

Splendid

Spang horloges. Strakke, modern vormgegeven modellen, veelal met een massieve band, met aan de onderzijde losse schakels om toch soepel om de pols te vallen en/of in te korten. In staal, bicolor, double maar ook titanium.
www.splendid.nl.


Horloge van Splendid
   

Gouden horloges

In onze collectie diverse modellen uit diverse merk collecties (o.a. Certina, Prisma en Monnard). Zowel dames als heren modellen met leren of gouden band.
www.monnard.nl.


Horloge van Monnard
   

Delma

Delma is sinds 1924 een zelfstandige horlogefabrikant, een traditioneel familiebedrijf uit Zwitserland. Sinds jaar en dag de thuishaven van kwaliteitsuurwerken. Zo goed zelfs dat er meerdere merken zijn die leunen op de vertrouwde uurwerktechniek van Delma. Delma levert horloges in diverse uitvoeringen met ieder eigen kenmerken, zoals;

  • Zwitsers uurwerk van hoge kwaliteit
  • Water-resistant tot 100 meter
  • Hypo-anti-allergie stainless steel
  • 2 jaar internationale garantie

80 jaar Delma
In 2004 vierde Delma haar 80-jarig bestaan als een fabrikant van hoogwaardige uurwerken voor de pols.

www.delma.nl.


Horloge van Delma
   

GO-Girl Only

www.go-girlonly.com.


   

Hector

www.loriaux.be.


   

Danish Design

www.danishdesignwatches.com.


 
     
  © 2005 Juwelier Pijpers Nijkerk | Lees onze copyright & disclaimer. | Digiplek webdesign Nijkerk | Sitemap  
       
   

     Juwelier Pijpers
     Vetkamp 10
     3861 JP Nijkerk
     T. (033) 2451462
     F. (033) 2463375
     info@juwelierpijpers.nl

     Cadeautip!
     Sieraden Geschenkbon

     Aanbieding!
     Nieuwe collectie is binnen!