Diamant

Ga naar www.adobe.nl en download daar de Flash Player om deze website goed te kunnen zien.
 
 
 
 
 
 
 
     
  Diamant zoals de briljant slijpvorm met zijn vele facetten

Diamant

Niets is zo zuiver, hard en eeuwigdurend als een diamant. Er zijn in de loop der tijd vele slijpwijzen ontwikkeld waarbij de briljant slijpvorm toch wel de bekendste is. Door de vele facetten (57) geeft deze slijpvorm het mooiste “leven” aan en in de steen. Afhankelijk van de zetwijze en het sieraad waarin gezet wordt kan dan ook de ene diamant meer “leven” als de ander, ondanks dat ze in de basis identiek zijn. Ons diamant sieraden-merk Eclat (betekent fonkeling van de diamant) heeft al vele jaren ervaring op het gebied van en het werken met diamant.

  Eclat collectie Victorie
     

Vele fantasie modellen in zowel ring, hanger, oorsieraden, collier als armband, in zowel geel, wit als bicolor goud. Veel sieraden zijn als set ontworpen, maar worden echter gewoon los verkocht. Dit geeft op een later tijdstip toch de mogelijkheid om naar een set toe te sparen. Naast de fantasie collectie ook een grote collectie "groeibriljant" sieraden. Bent u niet bekend met het concept "groei briljant"? Er zijn te veel mogelijkheden om dat in het kort uit te leggen. Kom vrijblijvend langs en wij informeren u graag uitgebreider over de mogelijkheden.

  Eclat collectie Alliance
     

Naast diamant sieraden van het merk Eclat hebben wij ook een ruime collectie niet merk gebonden diamant sieraden. Door ons persoonlijk uitgezocht uit diverse nationale en internationale collecties, geselecteerd op de bekende 4-C’s (colour/clearnes/cut/carat) en de verhoudingen hiertussen zodat u bij ons schitterende sieraden kunt vinden tegen acceptabele prijzen.

Kijk voor meer informatie op: www.eclat.nl.

  Eclat collectie San Remo
     
 
     
  © 2005 Juwelier Pijpers Nijkerk | Lees onze copyright & disclaimer. | Digiplek webdesign Nijkerk | Sitemap  
       
   

     Juwelier Pijpers
     Vetkamp 10
     3861 JP Nijkerk
     T. (033) 2451462
     F. (033) 2463375
     info@juwelierpijpers.nl

     Cadeautip!
     Sieraden Geschenkbon

     Aanbieding!
     Nieuwe collectie is binnen!